Serate

Despre Atelier

Nu mai este deloc o noutate faptul că socializarea este o parte extrem de importantă a evoluției fiecărui individ, fără de care, cu certitudine, nu putem vorbi despre o integrare socială firească.

Tot mai mulți oameni pun accent pe networking, pe întreținerea legăturilor cu cei mai mult sau mai pușin apropiați ca o soluție pentru a avea succes în carieră și în viața personală. Dar cât de importantă este socializarea pentru un copil și de unde începe procesul de socializare pentru el?

Dacă vorbim despre vârste fragede, familia constituie principalul model in dezvoltarea celor mici și în invățare. Mai târziu, acest rol se transferă ușor ușor către alți membri ai societății, persoane cu care copilul interacșionează in mod regulat (colegi, prieteni, rude, after-school  etc).

Joyful kids watching movie in 3D glasses, in cinema

Noi vă propunem niște seri de networking pentru cei mici unde principalul obiectiv sa fie RELAXAREA. Așadar, ne-am gândit la seri de film cu ceaiuri și fursecuri, seri de desene animate, de documentare interesante sau chiar de seriale pentru cei mici. Îi încurajam astfel să petreacă timp în grup și să aibă ocazia să comenteze apoi întreaga experientă, să facă schimb de păreri și să lege prietenii.

Formular de Contact